Switch heeft beste verkoopweek in Japan ooit dankzij Animal Crossing

Switch heeft beste verkoopweek in Japan ooit dankzij Animal Crossing

De Switch heeft in Japan zijn beste verkoopweek ooit gehad. Het is de week dat Animal Crossing: New Horizons beschikbaar kwam.

Er werden van 16 tot en met 22 maart in totaal 392.576 exemplaren van de Switch verkocht, zo blijkt uit de wekelijkse cijfers van Famitsu. Dit aantal bevat zowel verkoopcijfers van de Switch, als de Switch Lite. De vorige meest succesvolle periode van de Switch in Japan was in de lanceringsweek, toen er zo'n 330.000 exemplaren van de console werden verkocht.

Animal Crossing: New Horizons zelf is in de eerste drie dagen van release in Japan 1.880.626 keer verkocht. Hier vallen fysieke exemplaren en downloadkaartjes onder, alsmede de hardwarebundel met de Animal Crossing-editie van de Switch. Digitaal verkochte exemplaren vallen hier niet onder. Hiervoor waren Pokémon Sword en Shield de Switch-games in Japan met de beste verkoopcijfers op lancering; toen werden er 1,36 miljoen exemplaren van de games samen verkocht.

Verkoopcijfers voor andere regio omtrent de release van Animal Crossing: New Horizons zijn nog niet bekend. Mogelijk brengt Nintendo deze in de toekomst via een persbericht naar buiten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Helemaal begrijpelijk, ben helemaal verslaafd aan Animal Crossing sinds launch haha.

0
test

@Paxopoxo Jup ik ook. Het is m'n eerste Animal Crossing. Ik heb er sinds afgelopen woensdag al ruim meer dan 30 uren in zitten. En dat is met flink wat werk tussendoor! Wát een leuke game zeg.

0

@MichelMusters Top game en Top console 👌

0

Fantastische game!

0

Aanbevolen voor jou