Nieuws

Swery's nieuwe game faalt in crowdfundingcampagne

Is van plan het opnieuw te proberen op Kickstarter

Geschreven door Michel Musters op
De nieuwe game van Deadly Premonition-ontwikkelaar Hidetaka 'Swery65' Suehiro, The Good Life, heeft zijn doel op crowdfundingsite FIG niet gehaald.
Swery had 1,5 miljoen dollar nodig voor het financieren van zijn nieuwe game, maar haalde maar zo'n 45 procent van het totaal op in veertig dagen. Volgens een woordvoerder van FIG raadde de website aan om niet zo'n hoog doel neer te zetten.


Het is niet bekend waarom de crowdfundingcampagne gefaald is. Mogelijk is niet goed gecommuniceerd wat de game precies inhoudt. Daarnaast willen veel fans ook dat Swery zijn gestarte episodische reeks D4 afmaakt, waar hij na de release van de eerste episode nooit mee verder is gegaan.

Swery laat zich echter niet uit het veld slaan en belooft nu een Kickstarter-campagne voor de game, die voor het eind van het jaar moet lanceren.

Dit artikel delen:

Lees meer

Lewis Hamilton heeft rol in Gran Turismo Sport Beveiliging Middle-earth: Shadow of War in etmaal gekraakt
1

Reacties op: Swery's nieuwe game faalt in crowdfundingcampagne

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • SuperDre

    • 13 oktober 2017 20:02
    Kan me voorstellen dat de reden dat het nooit afmaken van de episodic D4 wel een reden kan zijn, immers hoe kun je vertrouwen hebben in een developer die zijn games niet af maakt. DP heb ik ook nog ergens liggen, is die leuk?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.