Sven Bømwøllen bestverkopende game in Duitsland | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Raar volkje, die Duiters. Ze eten worstjes bij het bier, dragen rare kleren, spreken films in zodat ze niet meer om aan te horen zijn, en ze kopen ma aal een spel met een wel hele vage naam: Sven Bømwøllen. Volgens de verkoopscharts van Duitsland laat onze Sven toppers als Medal of Honor en Renegade ver achter zich.

Maar wat is Sven Bømwøllen nu precies? Het is een simpel arcadespelletje met schapen van Phenomedia, die eerder al bekend waren van Moorhuhn, een freewarespel dat in Duitsland ook al een ware rage ontketende. In dit spel is zie je zelfs schaapjes elkaar van achteren nemen, iets wat natuurlijk veel Duitertjes de nodige opwinding geeft. Sven Bømwøllen ist das, was man ein schwarzes Schaf nennt. Er ist der einzige Bock in Lars Einickens Herde. Geht es nach dem Schäfer und seinem Hund Wøtan, ist der gute Sven zu nichts zu gebrauchen. Das sieht die Herde freilich ganz anders. Denn obwohl weiß Gott nicht lammfromm, steht Sven doch in beeindruckender Manier seinen Bock. Das trägt nicht unerheblich zur guten Laune der woll-lüstigen Damenschaft bei.

Doch wie das potente Nutztier es auch anstellt, keinem kann er's recht machen:

Die verwöhnten Schafe zicken mächtig herum, wenn Svens Zuwendungen zu lange ausbleiben und dem Schäfer und seinem übellaunigen Helfer Wøtan sind seine amourösen Eskapaden sowieso ein Dorn im Auge... Of we Sven in Nederland ooit tegen zullen komen is nog maar de vraag. Nederland loopt niet warm voor sex tu en schapen, daar zijn wij natuurlijk veel te nuchter voor! Maar zo zie je maar weer eens dat een spel helemaal niet goed hoeft te zijn om goed te verkopen, maar alleen een beetje gestoord is genoeg. Zei iemand daar Hooligans? Ik weet van niets. Lees meer over Sven op zijn homepage. Download het spel zelf op dit adres.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou