Survivor the Game het slechtste spel ooit? | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Survivor The Game, een spel wat voor net zoveel geld moet gaan zorgen als de bekende en succesvolle TV-serie. Maar valt de TV serie wel naar het beeldscherm te converteren, volgens GameRevolution in ieder geval niet.

In de game is de bedoeling als één van de 32 eilandbewoners te overleven. Er kan in het begin een eigen persoon gecreëerd worden die uit verschillende vaardigheden zoals vi en of koken beschikt, ook kan de speler relaties met ander eilanbewoners aangaan.

Dat klinkt allemaal erg intere ant, maar volgens de review van GameRevolution functioneert de cd als niet meer dan een bierfiltje.

All right Revolutionaries, this is it. We've bashed The Crow and Catechumen for a long time, but that era is over. There's a new load of horse dog cat fish monkey baby monkey crap in town, one so bad that it caused the entire Game Revolution staff to become violently ill with explosive diarrhea. mysterious yellow discharges. The Arabian Flu. zombie brain rot. an uncontrollable nose bleed. Stand back, everyone - Survivor: The Interactive Game is here!Na het bekijken van het screenshot moet ik zeggen dat ik ook al gelijk iets had van 'dit kan niet veel soeps wezen', om het allemaal beargumenteerd te zien kan de review hier gelezen worden.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou