Survival action-rpg ReRoll geannuleerd | Gamer.nl

Survival action-rpg ReRoll geannuleerd | Gamer.nl

style="background-color: initial;">ReRoll, de survival action-rpg van Pixyul die door middel van crowdfunding gefinancierd zou worden, is geannuleerd. Backers hebben een e-mail gehad waarin dit wordt bevestigd. De reden hiervoor is dat de financiering voor het ambitieuze project van ontwikkelaar Pixyul ondanks het opgehaalde geld nog steeds niet rond is.</span></p>

Pixyul laat in de betreffende mail het volgende weten: "We hadden hoge verwachtingen dat we ons einddoel zouden halen. Jammer genoeg was het geld dat we hebben opgehaald met de campagne plus onze persoonlijke investeringen niet genoeg om de game zelf te ontwikkelen."

Twee jaar geleden werd ReRoll voor het eerst aangekondigd door voormalige A a ins Creed en Far Cry-ontwikkelaars Julien Cuny en Louise Pierre Pharrand, die samen de nieuwe studio Pixyul hadden opgericht. De game zou gemaakt worden met behulp van drones die de hele aarde in kaart moesten brengen. Door duizenden foto's te maken konden deze drones, die uitgerust zijn met 3D software, met deze data het landschap reconstrueren. Vervolgens werden deze beelden gebruikt in het leveldesign van de game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou