Surgeon Simulator inmiddels 2 miljoen keer verkocht | Gamer.nl

Surgeon Simulator inmiddels 2 miljoen keer verkocht | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

"We bedanken iedereen die Surgeon Simulator heeft gespeeld en er zo'n wereldwijd succes van heeft gemaakt", aldus Bo a's Henrique Olifiers. "Het was geweldig om te zien hoe de game ontstond uit een Game Jam-project en uiteindelijk over verschillende platformen werd uitgegeven. Het is een ode aan de originaliteit en creativiteit van Bo a Studios."

Om de mijlpaal te vieren kan Surgeno Simulator op dit moment met korting via Steam en iOS worden gekocht. In de game is het de bedoeling dat spelers diverse patiënten opereren. Diverse knoppen besturen de handen van de chirurg. Daardoor is het heel moeilijk om alleen al de diverse gereedschappen vast te houden, laat staan ze op de juiste manier te gebruiken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou