De grootschalige RTS Supreme Commander krijgt een vervolg. Het spel wordt opnieuw ontwikkeld door Gas Powered Games, dat ditmaal in Square-Enix een uitgever gevonden heeft. Deze samenwerking illustreert de nieuwe koers van Square-Enix, dat zich sterker in de westerse markt wil verankeren en daarbij samen wil werken met westerse ontwikkelstudio's.

"We zien grote mogelijkheden in de Europese en Noord-Amerikaanse markten", zei Yoichi Wada, de directeur van Square-Enix. "Daarom is het cruciaal dat we samenwerken met gevestigde ontwikkelaars als Gas Powered Games om zo deze markten beter te bedienen met producten die overeenkomen met de smaak van de consumenten."

Ook Chris Taylor, de CEO van Gas Powered Games, ziet de samenwerking wel zitten. "Het is een grote eer om de krachten te bundelen met een ontwikkelaar en uitgever zo vermaard als Square Enix."

Inhoudelijke feiten rond Supreme Commander 2, zoals de platformen waarop het zal verschijnen en de gameplayvernieuwingen, worden op een later tijdstip bekend gemaakt.