Superhot VR verschijnt later dit jaar exclusief voor Oculus Rift | Gamer.nl

Superhot VR verschijnt later dit jaar exclusief voor Oculus Rift | Gamer.nl

Een virtual reality-versie van Superhot verschijnt later dit jaar voor Oculus Rift. Dit heeft de ontwikkelaar aangegeven in een blog post.

Eerder dit jaar werd via Kickstarter duidelijk dat vr-versies van Superhot in ontwikkeling waren. Nu heeft de ontwikkelaar aangekondigd dat Superhot in eerste instantie alleen voor Oculus Rift gaat verschijnen.

"We werken nu super hard samen met Oculus om Superhot VR later dit jaar uit te brengen", meldt de blogpost. "We proberen echt goed gebruik te maken van de nieuwe design-mogelijkheden die virtual reality ons geeft."

Op Reddit beantwoordde een pr-persoon de vraag of Superhot ook voor HTC Vive wordt uitgebracht. Het antwoord was kort en krachtig: "Voorlopig concentreren we ons op Oculus." Veel gebruikers op Reddit klagen over deze besli ing omdat het geen goede stap vooruit voor virtual reality in het algemeen zou zijn.

Superhot is een first-person shooter waarin vijanden alleen bewegen wanneer de speler beweegt. Het is de bedoeling dat spelers gebruikmaken van de tijd om onder andere kogels te ontwijken en vijanden te verslaan. Superhot is nu beschikbaar voor pc, Mac en Linux en Xbox One.

Een specifieke releasedatum voor Superhot voor Oculus Rift is nog onbekend. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou