'Super Street Fighter IV laatste deel in dit Street Fighter-hoofdstuk' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We willen mi chien nog een downloabare update uitbrengen in 2011, maar ik denk dat  dit de laatste uitgave is in het Street Fighter IV-hoofdstuk", zegt Yoshinori Ono. De beste man is zich bewust van de fouten die Capcom in het verleden heeft gemaakt, door het uitbrengen van verschillende spin-offs van één game zoals bij Street Fighter II het geval was. Eerder leek het erop dat Street Figher IV dezelfde weg zou inslaan, te beginnen met Super Street Fighter IV dat deze maand nog verschijnt.

Super Street Fighter IV biedt de speler een uitbreiding aan mogelijkheden, waaronder tien nieuwe vechters, nieuwe vechtarena's, verschillende nieuwe multiplayermodi en de bonuslevels uit de vorige Street Fighter zijn weer terug. Online kunnen spelers onder meer aan de slag in team battle, tournament en het replay channel. Het spel verschijnt op 30 april voor  Xbox 360 en PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou