Super Street Fighter IV Arcade Edition brengt drietal patches | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De eerste patch dient als basis voor de andere twee patches, zodat deze geïnstalleerd kunnen worden. De tweede patch zorgt ervoor dat bezitters van het originele Super Street Fighter IV het online tegen Arcade Edition-spelers kunnen opnemen. Wanneer spelers van beide games tegen elkaar spelen kunnen echter enkel Super Street Fighter IV-personages gekozen worden en wordt de balans van de vechters teruggedraaid naar die van het origineel.

De derde patch, is de enige waarvoor betaald moet worden. Deze update Super Street Fighter IV naar de Arcade Edition en biedt zodoende een aantal personages, arena's en gameplayaanpa ingen. De patch kost 1200 Microsoft-punten of 14,99 euro. Super Street Fighter IV is ook als volledige game in de winkels te koop voor PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou