Super Street Fighter IV 3D heeft online multiplayermodus | Gamer.nl

Super Street Fighter IV 3D heeft online multiplayermodus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Lokaal is het daarnaast mogelijk om een multiplayergevecht aan te gaan met spelers die het spel niet in hun bezit hebben. Ook krijgt het spel ook een functie genaamd Channel Live, waarmee met maximaal zes mensen naar wedstrijden van andere gamers gekeken kan worden.

Tijdens de conferentie werd kwam naar voren dat er in Super Street Fighter IV 3D uit 35 verschillende personages gekozen kan worden, met ieder drie te selecteren kostuums. Tot slot kan de touchscreenfunctie uitgezet worden, zodat alleen de fysieke knoppen te gebruiken zijn voor het uitvoeren van speciale aanvallen.

Lancering

Super Street Fighter IV 3D maakt deel uit van de line-up aan spellen die bij de lancering van de 3DS in Japan beschikbaar zijn. De nieuwe handheld van Nintendo wordt eind februari in Japan uitgebracht, Europa volgt een maand later. Wanneer de 3DS precies in Europa in de winkels ligt is niet bekend. Dit wordt hoogstwaarschijnlijk op 19 januari bekendgemaakt, tijdens een evenement van Nintendo in Amsterdam. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou