Nieuws
Astral Chain

Super Smash Bros. Ultimate krijgt Astral Chain Spirit Board-evenement

Tijd om Lappy te ontgrendelen!

Geschreven door Michel Musters op
Een nieuw Spirit Board-evenement voor Super Smash Bros. Ultimate voegt allerlei spirits gebaseerd op Astral Chain aan de game toe.

Het evenement begint op 17 januari - aanstaande vrijdag - en duurt vijf dagen. Tijdens die dagen kunnen via het Spirit Board extra veel spirits gebaseerd op Astral Chain vrijgespeeld worden in het vechtspel, waaronder spirits die voorheen niet beschikbaar waren in de game. Onder andere de twee hoofdpersonages, Lappy (de mascotte in een hondenpak) en Kyle kunnen worden vrijgespeeld.

Super Smash Bros. Ultimate is een van de meest populaire Switch-games tot nu toe en bevat tientallen personages. Spelers kunnen echter ook duizenden spirits ontgrendelen. Deze spirits zijn gebaseerd op de meest uiteenlopende gamefranchises en kunnen door ze aan een personage te koppelen diverse unieke eigenschappen meegeven.

Astral Chain verscheen vorig jaar en is een recente actiegame van PlatinumGames, de Japanse ontwikkelaar van spellen als Bayonetta, Vanquish en Nier: Automata.

Dit artikel delen:

Lees meer

Rockstar: 'GTA4 niet meer op Steam door Games For Windows Live' Rogue One-schrijver ziet geanimeerde Star Fox-film wel zitten
0

Reacties op: Super Smash Bros. Ultimate krijgt Astral Chain Spirit Board-evenement

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.