Je kunt zeggen wat je wilt van Nintendo maar één ding is zeker: de characters die zij ontwikkelen hebben allemaal een specifieke persoonlijkheid en dat spreekt veel gamers aan. Vandaar dat de games zoals Mario Party, Mario Kart, Mario Tennis, Mario Golf en ook Super Smash Brothers altijd goed verkopen. Deze persoonlijkheden is een grote voorsprong van Nintendo op Microsoft, daar kan geen bedrijf aan tippen ook al heeft het nog zoveel geld. In Melee, de nieuwe Super Smash Bros, zullen weer verschillende nieuwe characters aanwezig zijn maar gelukkig ook de oude vertrouwde zoals Mario, Luigi, Donkey Kong en Yoshi. Ook de Pokémon familie wordt weer vertegenwoordigt, in ieder geval door Pikachu en misschien zelfs door meerdere.

De screenshots kunnen we gerust indrukwekkend noemen al blijft het kiddy imago nadrukkelijk aanwezig. Ik vraag me af of Nintendo ooit nog van dat imago af gaat komen. Verwacht wel in de komende dagen meer screenshots en informatie van deze beat'em up.

Overigens waren de eerder vertoonde screenshot waarin Sonic meedeed nagebouwd door een Sonic fan. Natuurlijk is dat jammer maar de kans dat hij alsnog aanwezig is, sluiten we nog niet uit.