Het in Japan razend populaire gamestijdschrift Famitsu heeft een reviewexemplaar van de Gamecubegame Super Smash Bros.: Melee weten te bemachtigen. Volgens het tijdschrift is deze game zonder twijfel de beste Gamecube game tot nu toe (voor alle duidelijkheid: in Japan is Rogue Squadron 2 nog niet verschenen).

Vier afzonderlijke redactieleden van het blad waren de gelukkigen om de scores uit te delen: 9/9/9/10. Dit betekend dat de totale score van de game op 37/40 komt, waarmee de 'Platinum Award' wordt toegekend. Super Smash Bros.: Melee is de eerste Gamecube game die deze award krijgt van Famitsu, tot nu toe hadden alle verschenen Gamecube games een 'Gold Award' gekregen. Als alles goed loopt, zouden we in Europa de game misschien wel eens tijdens de launch kunnen verwachten, al lijkt dat vrij onwaarschijnlijk: dan zouden er te veel Nintendo-titels op 1 dag uitkomen, iets wat Nintendo het liefst niet wil.

Importfans onder ons kunnen de Amerikaanse versie van de game in ieder geval op 3 december dit jaar laten overkomen uit de States.