‘Super Smash Bros. dit jaar nog naar Nintendo Switch’ | Gamer.nl

‘Super Smash Bros. dit jaar nog naar Nintendo Switch’ | Gamer.nl

Er gaan op het moment geruchten rond dat Super Smash Bros. er dit jaar nog aan zit te komen voor de Nintendo Switch.

Volgens industrie-insider Emily Rogers, die eerder ook verschillende aspecten rondom de Switch correct lekte voordat de console werd onthuld, zal Super Smash Bros. dit jaar nog worden aangekondigd en rond de kerst van 2018 naar de Switch komen.

De Switch-versie van Super Smash Bros. moet gloednieuwe content brengen gemengd met bestaande content van de Wii U- en Nintendo 3DS-versies van de populaire game. Rogers laat via het internetforum ResetEra weten dat ze “nog niet genoeg informatie heeft of de Switch-versie een 'deluxe definitive edition port', 'half-sequel' of een 'full sequel; zal gaan worden.

Vorig jaar suggereerde Reggie Fils-Aime, president van Nintendo America, nog in een interview dat Super Smash Bros. naar de Nintendo Switch zal komen. In het interview gaf Fils-Aime aan dat Nintendo op z'n minst één game van alle kla ieke Nintendo-franchises op een nieuw platform wil uitbrengen.

Super Smash Bros. kwam sinds de Nintendo 64 uit op elke homeconsole van Nintendo en in 2014 voor het eerst op een handheld-console, de Nintendo 3DS waar kort daarna een Wii U-versie volgde.

Vorig jaar schreven we een uitgebreid artikel met verbeteringen die wij in de Switch-versie van Smash Bros. willen zien. Zo lijkt het ons een goed plan om minder soortgelijke personages, een focus op competitie, meer neutrale stages en meer modi in de game te zien.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou