Aanvraag voor controller wijst op SNES-games voor Switch

Aanvraag voor controller wijst op SNES-games voor Switch

Nintendo heeft een FCC-ID aangevraagd voor een nieuw model controllers in de stijl van de SNES, dit betekent mogelijk dat Super Nintendo-games naar de Switch komen.

Een FCC-ID is nodig als een fabrikant draadloze apparatuur wil verkopen in de Verenigde Staten. Het product wordt ook gelabeld met het ID die door de FCC wordt verstrekt na de goedkeuring van een aanvraag.

Op de FCC-website is o.a. een schematische afbeelding te vinden van de ‘wireless game device’, zoals hieronder getoond.

Nintendo

Deze afbeelding toont vermoedelijk de achterkant van een Super Nintendo-controller. De bovenkant doet tevens denken dat de controller rails heeft om aan de zijkanten van de Nintendo Switch te kunnen schuiven.

SNES

Met een Switch Online-abonnement kunnen gebruikers op dit moment gratis NES-games spelen en gebruikmaken van online multiplayer in games die dit ondersteunen. Veel gebruikers hopen op de toevoeging van Super Nintendo-games voor de online dienst.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Yes, hier zit ik op te wachten. :) Was logische stap dat ze dit met 1 jarig jubileum van online service gingen doen. SNES controllers blijven me bij als een erg fijne controller van vroeger en gaan ook zeker in de handjes van mijn kinderen hen vele uurtjes plezier geven gok ik.

0
test

@N0rthstar je bent ook zeker niet de enige! Dit zou een leuke toevoeging zijn en natuurlijk nostalgisch.

0

Kom maar op met die SNES games. Nu alleen nog welke games zullen t worden? Dezelfde die ze op de mini SNES hebben uitgebracht?? Ik vind dat een mooi begin

0
test

@EdwinVP dat zou zeker een mooi begin zijn, het zal afwachten zijn maar zodra er meer bekend is zullen wij er als eerste bij zijn!

0

Aanbevolen voor jou