Super Monday Night Combat per ongeluk verschenen | Gamer.nl

Super Monday Night Combat per ongeluk verschenen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Er liep al een bèta van het spel en volgens Uber Entertainment was de studio het spel "toch al regelmatig aan het updaten", wat het na de officiële release blijft doen. Super Monday Night Combat is het vervolg op Monday Night Combat, maar is in tegenstelling tot die game gratis te spelen. Als inkomstenmodel gebruikt het microtransacties. 

Via deze transacties kunnen spelers vaardigheden kopen. De ontwikkelaar verzekert hen er echter van dat al deze vaardigheden ook beschikbaar komen door meer van het spel te spelen, waardoor betalende spelers niet automatisch in het voordeel zijn. De gameplay van Super Monday Night Combat is een mix van third-person schietactie en tower defense, en leent ook van spellen als Dota en League of Legends. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou