Super Monday Night Combat krijgt Steam Trading | Gamer.nl

Super Monday Night Combat krijgt Steam Trading | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Alle vier kledingstukken moeten in Super Monday Night Combat vrijgespeeld worden. Op Agent Level 5 ontvangen spelers The Gunslinger Hat voor de Sniper-kla e in Team Fortre 2. Bij het behalen van Agent Level 10 spelen zij het uniform van de Engineer vrij voor de Combat Girl in Super Monday Night Combat.

Het uniform van de Soldier is vanaf Agent Level 15 beschikbaar voor het personage Megabeth. Tot slot krijgen spelers Agent Level 20 de A a in's Helmet voor de Pyro-kla e in Team Fortre 2. Spelers die de benodigde levels al behaald hebben, ontvangen de kledingstukken na het voltooien van een speelse ie. De update verhelpt daarnaast nog enkele problemen binnen Super Monday Night Combat. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou