Super Meat Boy vanaf 20 oktober op Xbox Live Arcade | Gamer.nl

Super Meat Boy vanaf 20 oktober op Xbox Live Arcade | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Super Meat Boy zal op Xbox Live Arcade worden uitgebracht als het 'hoofdgerecht' van The Game Feast, een nieuwe promotie die Microsoft in de planning heeft staan voor oktober", zo valt te lezen op de officiële blog van Team Meat.

Super Meat Boy is een platformspel dat door de ontwikkelaar wordt omschreven als bijzonder lastig. In het spel moet een homp vlees zijn vriendin, die volledig bestaat uit verband, redden uit de handen van een kwaadaardige, op sterk water staande foetus. Het spel bevat honderden levels, "epische gevechten" met bazen en een verhaal dat zo ontroerend moet zijn dat spelers "zich de rest van hun leven in slaap zullen huilen," zo stelt Team Meat.

Verder liet de studio weten dat de geplande PC-, WiiWare- en Mac-versies later dit jaar uit zullen komen. Een precieze datum is hiervoor nog niet bekend. Eveneens ontbreken de details over de prijs die het spel zal krijgen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou