Super Meat Boy-studio wil volgende game naar Wii U | Gamer.nl

Super Meat Boy-studio wil volgende game naar Wii U | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Als we het in de toekomst kunnen, brengen we graag ons nieuwe spel uit op Wii U, net als op alle andere platformen." Om welke game het daarbij gaat, is nog niet bekendgemaakt; Team Meat heeft vooralsnog niets onthuld na zijn laatste release, Super Meat Boy. De andere oprichter, Edmund McMillen, kwam in de tu entijd wel met The Binding of Isaac.

In het interview geeft Refenes ook commentaar op de limiet op bestandsgrootte die uitgever Nintendo hanteert voor zijn downloadplatformen. "[WiiWare's] 40MB is verschrikkelijk, maar [3DS'] 2GB is redelijk," aldus de spelontwerper, die vervolgens nogmaals uitlegt dat Super Meat Boy via WiiWare was uitgebracht als Nintendo niet zo strict was geweest met de toegestane bestandsgrootte.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou