Ontwikkelaar Team Meat vertelt op de website van Super Meat Boy dat het binnenkort nieuwe levels zal uitbrengen op Xbox Live Arcade. Bovendien is de onafhankelijke ontwikkelaar Gaijin Games bezig met een nieuw levelpakket voor de game.

De PC-versie van Super Meat Boy is ook geüpdatet en bevat nu de optie om minder details te tonen, zodat de game op oudere PC's gespeeld kan worden. Bovendien lost ook deze update een aantal kleine problemen op. Binnenkort komen de level editor en Portal-optie uit voor de PC-versie van het spel. Via Portal kunnen door gebruikers gemaakte levels gevonden, gesorteerd en gespeeld worden. Bij lancering bevat de feature meteen honderd levels.

Hoewel de Xbox 360-versie geen level editor krijgt, heeft Team Meat al eerder bekendgemaakt dat de beste levels voor de PC- en Mac-versies van de game ook uitgebracht zullen worden voor Xbox 360. Zodra de level editor voor PC is uitgebracht, gaat Team Meat aan de slag met de Mac-versie van de game.

Super Meat Boy

Super Meat Boy is een platformgame waarin een stuk vlees die zijn vriendin moet redden van een kwaardaardige foetus in pak de hoofdrol speelt. De vlezige held moet over grote cirkelzagen en roestige naalden springen en komt vele andere gevaren tegen op zijn avontuur. De game, die veel lof kreeg van de internationale gamepers, staat bekend om zijn hoge moeilijkheidsgraad.