Super Meat Boy-ontwikkelaar werkt aan 3DS-titel | Gamer.nl

Super Meat Boy-ontwikkelaar werkt aan 3DS-titel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben een 3DS ontwikkelkit. We gaan in de toekomst aan iets voor de 3DS werken. We weten nog niet of het Meat Boy gaat worden", zegt Refenes. "Als het goed voelt om Meat Boy voor 3DS te maken, dan doen we dat. Als het niet goed voelt, dan doen we wat anders, en we proberen het supergaaf te maken."

Super Meat Boy is een platformgame die eind vorig jaar voor PC en Xbox Live Arcade is verschenen. De game is inmiddels vierhonderdduizend keer verkocht, waarbij de versie voor PC-platform Steam het meest succesvol is gebleken. In de game besturen spelers een klompje vlees dat zijn vriendinnetje moet redden van de slechterik Dr. Fetus. De meer dan tweehonderd levels in het spel zitten vol met cirkelzagen, stekels en andere gevaren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou