Update: Super Mario Run-update met nieuwe modus en levels nu uit | Gamer.nl

Update: Super Mario Run-update met nieuwe modus en levels nu uit | Gamer.nl

Update: De nieuwe update voor Super Mario Run is een dag eerder online verschenen in de App Store. De game is tijdelijk ook met 50% korting aan te schaffen.

De mobiele game Super Mario Run krijgt aanstaande vrijdag een update die onder meer een nieuwe spelmodus en levels toevoegt.

De nieuwe modus heet Remix 10 en combineert willekeurig tien delen van bestaande levels om zo een nieuw level te creëren. De beloning voor het voltooien van de modus is een nieuw speelbaar personage: prinses Daisy. Zij kan eenmaal in de lucht nog een keer springen.

Nintendo voegt ook een extra wereld toe bestaande uit negen levels, genaamd World Star. Hierin zitten onder meer nieuwe vijanden en spelelementen. De nieuwe wereld is enkel beschikbaar als spelers de huidige zes werelden reeds hebben uitgespeeld.

Super Mario Run verscheen in december vorig jaar voor iOS, de Android-versie volgde in maart. Het is de eerste Mario-game van Nintendo die voor smartphones en tablets is uitgebracht. Het Japanse bedrijf kwam dit jaar ook met een mobiele Fire Emblem-game.

Door NU.nl

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou