Nieuws

Super Mario Odyssey 'wordt eerste sandbox-game sinds Super Mario 64 en Super Mario Sunshine'

Game is speelbaar op de beursvloer

Geschreven door Jacco Peek op
Nintendo heeft in een nieuwsbericht waarin ze hun E3-plannen uitleggen gemeld dat Super Mario Odyssey speelbaar is op de beurs. Hierbij werd vermeld dat het "de eerste sandbox-game sinds Super Mario 64 en Super Mario Sunshine wordt."

In de trailer van de game leek Super Mario Odyssey al gelijkenissen te vertonen met de genoemde games, maar nu worden de vermoedens bevestigd. De game zal te zien zijn in de Nintendo Spotlight tijdens E3, voor de Nintendo Treehouse-uitzending.

President Reggie Fils-Aimee van Nintendo of America zegt: "Onze verschillende E3-activiteiten zullen de volgende stappen van de Nintendo Switch tonen, van een zomer met sociaal competitief gamen en feestdagen, met als hoogtepunt een mijlpaal van een Mario-avontuur.

Met Nintendo Treehouse zullen fans thuis uitgebreide gameplay kunnen bekijken van Nintendo Switch- en 3DS-games die dit jaar uitkomen."

De Nintendo Spotlight vindt plaats op dinsdag 13 juni om 18:00 uur Nederlandse tijd en wordt direct gevolgd door Nintendo Treehouse Live. Ook zendt Nintendo live de Splatoon 2- en Arms-toernooien uit.

Bron: Nintendo

Dit artikel delen:

Lees meer

Injustice 2 Mobile nu beschikbaar op iOS en Android Eerste gameplay Black Ops 3 Zombie Chronicles-dlc uitgebracht
0

Reacties op: Super Mario Odyssey 'wordt eerste sandbox-game sinds Super Mario 64 en Super Mario Sunshine'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.