Super Mario Odyssey-producer spreekt over dlc | Gamer.nl

Super Mario Odyssey-producer spreekt over dlc | Gamer.nl

Yoshiaki Koizumi, producent van Super Mario Odyssey vertelt in een interview met href="http://www.gameinformer.com/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Game Informer </a>dat er ruimte is voor meer aanvullende content.

Yoshiaki Koizumi vertelt "Er zit veel volume (in Super Mario Ody ey). Dat was een grote focus tijdens de ontwikkeling. De speler veel geven om te doen. We hebben onszelf tot het uiterste gedreven om zoveel mogelijk te maken. Ik kan niks specifiek aankondigen vandaag, maar als er een cool idee was dan zullen we zeker denken over dlc. '' De game biedt namelijk zeker potentie voor meer aanvullende content. Deze maand komt er gratis dlc naar Super Mario Ody ey. Er zal onder andere een minigame genaamd balonnenjacht worden toegevoegd.

Niks staat momenteel gepland voor meer dlc, maar de mogelijkheid bestaat dus wel. Een aankondiging kan plaatsvinden tijdens de Electronic Entertainment Expo in juni, waar gamemaker veel van hun grote aankondigingen uit de doeken doen.

Super Mario Ody ey is momenteel een van de populairste speedrun games ooit. Wij gaven de game vorig jaar een 9,5. In onze volledige review is te lezen waarom Michel dit hoge cijfer geeft.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou