Super Mario Odyssey en Pokken Tournament DX krijgen dlc | Gamer.nl

Super Mario Odyssey en Pokken Tournament DX krijgen dlc | Gamer.nl

Er komt downloadbare content voor de Switch-games Super Mario Odyssey en Pokkén Tournament DX uit.

De dlc voor Super Mario Ody ey wordt ergens in februari gratis toegevoegd via een update voor de game. Na de update te hebben gedownload en de hoofdgame te hebben uitgespeeld, kan men aan de slag met een minigame genaamd Ballonnenjacht.


Hierin praten spelers met Luigi, waarna er vervolgens een ballon verstopt moet worden binnen een bepaalde tijd. In een andere stand moeten spelers juist zo snel mogelijk een door andere spelers verstopte ballon vinden. Het gaat hierbij om ballonnen die random door spelers wereldwijd zijn verstopt. Men kan in rang stijgen door goed te worden in het verstoppen of vinden van ballonnen. Daarnaast worden er nieuwe outfits voor Mario en nieuwe fotofilters aan de game toegevoegd.

De Pokkén Tournament DX-dlc heet de Battle Pack en wordt in twee delen uitgerold. Men kan in de eShop nu alvast betalen voor de dlc. Op 31 januari ontvangt men dan de battle pokémon Aegislash om mee te vechten, alsmede de supportset Mega Rayquaza en Mimikyu. Op 23 maart verschijnt vervolgens de battle pokémon Blastoise en de supportset Mew en Celebi.

Tot slot komt deze lente ook nieuwe verhalende dlc naar Mario + Rabbids: Kingdom Battle. In een nieuwe spelwereld is een belangrijke rol weggelegd voor Donkey Kong.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou