Nieuws
gamescom 2017

Super Mario Odyssey en Metroid: Samus Returns speelbaar op Gamescom

En livestreamplannen bekendgemaakt

Geschreven door Lucas May op
Nintendo heeft hun programma voor de aankomende editie van Gamescom onthuld.

Voor fans die aanwezig zijn op de Gamescom in Keulen zijn er een aantal Switch- en 3DS-games speelbaar. Bezoekers kunnen aan de slag met het Metro en Sand Kingdom uit Super Mario Odyssey en Pokkén Tournament DX, Fire Emblem Warriors, Mario + Rabbids Kingdom Battle en de eerder verschenen games Splatoon 2 en Arms. Op Nintendo 3DS zijn Metroid: Samus Returns, Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser's Minions en Monster Hunter Stories speelbaar.

Verder zijn er Engelstalige streams beschikbaar via het Youtube-kanaal van Nintendo met liveshows van aankomende games. Hier worden ook presentaties uitgezonden met ontwikkelaars. Op woensdag 23 augustus om 15:00 uur is producer Yoshiaki Koizumi te zien tijdens een presentatie van Super Mario Odyssey en op 24 augustus om 12:00 uur zijn producer Yoshio Sakamato en creative director José Luis Márquez aan het woord over Metroid: Samus Returns.

Gamescom start dit jaar op dinsdag 22 augustus voor de pers. Consumenten kunnen de beurs van woensdag 23 augustus tot en met zaterdag 26 augustus bezoeken in Keulen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ubisoft start nieuwe studio in Stockholm LawBreakers-video toont het belang van skill
0

Reacties op: Super Mario Odyssey en Metroid: Samus Returns speelbaar op Gamescom

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.