Nieuws
Mario Maker

Update Super Mario Maker voegt nieuwe items toe

Web app verschijnt op dezelfde datum

Geschreven door Lucas May op

Super Mario Maker krijgt op 22 december een nieuwe gratis update. Spelers kunnen drie nieuwe elementen in hun zelfgemaakte levels plaatsen. 

De clown car heeft straks ook een vurige versie. Hiermee kunnen spelers rondvliegen en vijanden afschieten. Voorheen moesten spelers mensen in een clown car een vuurbloem geven om een shoot 'em up te simuleren. Een andere toevoeging zijn bumpers. Deze zijn te gebruiken door een grinder te schudden en spelers kunnen hierop stuiteren. De derde toevoeging zijn de P-warpdeuren, deze deuren zijn alleen te gebruiken wanneer een P-schakelaar is omgezet.

Tegelijker met deze update verschijnt de Super Mario Maker Bookmark web portal. Via pc of smartphone kunnen gebruikers levels uitkiezen en opslaan om deze later op de Wii U te spelen. Dit moet het voor spelers makkelijker maken om leuke levels te vinden en deze op de Wii U te spelen.

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

De wereld redden en herbouwen in Dragon Quest Builders Portal, Halo: Reach en 14 andere X360-games nu speelbaar op XOne
1

Reacties op: Update Super Mario Maker voegt nieuwe items toe

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Vriess

  • 17 december 2015 19:51
  Geweldig, de hoeveelheid aan uitbreidingen! Ik had mijn twijfels in het begin, maar Mario Maker is voor mij het beste Wii U spel van 2015! Ik heb nog nooit zo veel Mario gespeeld.

  Ik zou wel willen dat ze Super Mario Bros 2 er ook in zouden verwerken, maar dat zal waarschijnlijk niet gebeuren. SMB2 was in Japan geen Mario spel.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.