Nieuws
Splatoon Mario Maker

Super Mario Maker en Splatoon krijgen vandaag updates

Nintendo voegt extra functionaliteit toe aan beide games

Geschreven door Lucas May op

Nintendo brengt vandaag updates uit voor de Wii U-games Super Mario Maker en Splatoon. Hiernaast heeft de Japanse ontwikkelaar bekendgemaakt 1 miljoen exemplaren van Splatoon in Europa te hebben verkocht.

In Super Mario Maker zijn een aantal nieuwe items toegevoegd. Sleutels kunnen nu gebruikt worden om deuren te vergrendelen. Dit maakt het mogelijk om levels nog ingewikkelder te maken. Het is ook mogelijk meerdere muntjes te plaatsen, waarmee spelers een sleutel kunnen vrijspelen als deze allen zijn verzameld. Hiernaast bevat de 100 Mario Challenge een extra lastige moeilijkheidsgraad en zijn er twaalf nieuwe Mystery Mushroom-kostuums toegevoegd. Alle vernieuwingen worden uitgelicht in een korte video van Nintendo.

Voor Splatoon zijn verschillende levels aangepast en is het koppelen van spelers verbeterd op basis van onder andere welke wapens gebruikers hebben geselecteerd. Verder krijgen spelers minder punten wanneer ze halverwege een wedstrijd de overwinning behalen. De uitgebreide verbeteringen zijn te vinden op de officiële website van Nintendo.

Nintendo maakte ook bekend dat Splatoon wereldwijd 3,5 miljoen exemplaren heeft verkocht. Een miljoen hiervan zijn aangeschaft in Europa. Dit betekent dat een kwart van alle eigenaars van een Wii U de kleurrijke shooter hebben aangeschaft.

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

NES emulator toont klassieke games in 3D Kim Kardashian verdient 80 miljoen dollar met mobiele game
0

Reacties op: Super Mario Maker en Splatoon krijgen vandaag updates

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.