Super Mario Maker 2-update laat spelers eigen werelden maken

Super Mario Maker 2-update laat spelers eigen werelden maken

Nintendo brengt morgen een laatste update uit voor Super Mario Maker 2, waarmee spelers hun eigen volledige Mario-game kunnen samenstellen.

De gratis update voegt 'World Maker' toe aan de Switch-game, waarmee spelers levels aan elkaar kunnen linken en een wereldmap kunnen maken, om zo hun eigen Mario-platformer samen te stellen. Op de map kunnen spelers zelf het pad bepalen, alsmede het thema, de omgeving, bonuslevels, geheime paden en kastelen. Spelers kunnen acht werelden met in totaal veertig levels aan elkaar verbinden.

De gratis update morgen voegt ook diverse andere extra's toe, waaronder nieuwe items. Zo verandert de 'SMB2 Mushroom' Mario in de versie van hem uit Super Mario Bros. 2. Daardoor kan hij ook vijanden oppikken en weggooien. Verder verschijnen de Frog Suit, Power Balloon Suit, Super Acorn en Boomerang Flower in het spel. Tot slot voegt Nintendo de zeven Koopalings toe, alsmede Phanto met zijn vervloekte sleutels.

Nintendo heeft bevestigd dat dit de laatste update voor Super Mario Maker 2 is; hierna brengt het bedrijf geen nieuwe content voor het spel uit. De mogelijkheid om levels aan elkaar te linken via een wereldkaart is wel een features waar fans al lang om vragen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Flinke update die uit het niets lijkt te komen. Goede toevoegingen, vooral de World Maker natuurlijk. Jammer alleen dat SMB2 geen eigen stijl krijgt, maar enkel een power-up. Ik vraag me af of dat ooit de bedoeling was.

0
test

@MonsterCrab Maby dat het een betaalde dlc word? Klein kans maarja ik zelf hoop altijd nog op een super mario allstars style wat onmogelijk lijkt..

0
test

@burhan42 "Nintendo heeft bevestigd dat dit de laatste update voor Super Mario Maker 2 is; hierna brengt het bedrijf geen nieuwe content voor het spel uit. "

0
test

En de vraag van hoe dood je de tijd nu je binnen moet blijven is ook opgelost.

0

Aanbevolen voor jou