Super Mario Maker 2 heeft verhaalmodus

Super Mario Maker 2 heeft verhaalmodus

Super Mario Maker 2 heeft een verhaalmodus. Nintendo maakte allerlei details over de aankomende Switch-game bekend in een Nintendo Direct-uitzending afgelopen nacht.

In de verhaalmodus spelen gamers door honderd levels die zijn gemaakt door Nintendo zelf, om zo munten verzamelen waarmee het kasteel van Princess Peach opgebouwd kan worden. Natuurlijk kunnen spelers net als in de eerste Mario Maker ook hun eigen levels maken en - met een Nintendo Switch Online-abonnement - deze online delen met andere spelers.

Zoals in de eerste Mario Maker, kan de stijl van diverse Mario-games gebruikt worden, namelijk Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Super Mario World en New Super Mario Bros. Daarnaast is het in dit tweede deel mogelijk om de stijl van Super Mario 3D World te gebruiken. Hierin is het onder andere mogelijk om als Cat Mario te spelen en doorzichtige pijpen te plaatsen. Er zijn nu ook levelthema's gebaseerd op de woestijn, sneeuw, bos en lucht om uit te kiezen. Verder kunnen spelers nu bepalen hoe hoog het water in levels staat of het waterniveau zelfs gedurende een level laten stijgen en dalen. Ook kunnen levels zich nu 's nachts afspelen.

Verder bevat Super Mario Maker 2 allerlei nieuwe items en mogelijkheden. De boze zon die spelers achtervolgt is nu te gebruiken, er zijn schakelaars die invloed hebben op blokken en bewegende platforms in levels, er zijn grijparmen om aan vast te houden, nieuwe geluidseffecten en tevens nieuwe vijanden zoals Banzai Bills en Boom Booms. Koji Kondi heeft daarbij nieuwe muziek gecomponeerd.

Super Mario Maker 2 komt op 28 juni uit op de Switch. Er komt tevens een bundel beschikbaar waarbij een abonnement van 12 maanden op Nintendo Switch Online geleverd wordt. De complete Direct-uitzending is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zier er goed uit. Ze hebben er genoeg extra’s in gestopt om hier een duidelijke deel 2 van te maken ipv een 1.5 versie. Had ook al verwacht dat je met z'n tweeën kon bouwen en spelen, gezien Luigi constant te zien was langs Mario in een builder outfit. Kijk hier toch wel weer naar uit, levels bouwen en troll levels proberen te clearen 😁.

0
test

Valt me ook mee, dit is inderdaad wel aardig wat toevoeging wat me niet meer het gevoel geeft van een simpele heruitgave. Ik was bang voor een mm1 ultimate. Maar er zijn behoorlijk wat dingen toegevoegd. En dankzij die verhaalmodus voelt het ook als een game. Niet enkel als een ‘bouw,deel en speel’ spel maar ook een echt doel

0

Aanbevolen voor jou