Super Mario Maker 2 heeft al twee miljoen geüploade levels

Super Mario Maker 2 heeft al twee miljoen geüploade levels

Er zijn inmiddels al twee miljoen levels door spelers geüpload in Super Mario Maker 2, zo laat Nintendo weten.

Het spel is sinds 28 juni verkrijgbaar voor de Switch en is dus nog geen twee weken beschikbaar. Elke speler kan vooralsnog maximaal 32 zelfgemaakte levels uploaden. Er zit geen limiet aan het aantal door spelers gemaakte levels dat men kan spelen; al is voor beide acties wel een Nintendo Switch Online-abonnement nodig.

In Super Mario Maker 2 kunnen spelers hun eigen Mario-levels maken en uploaden. Dit kan in de stijl van Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Super Mario World, New Super Mario Bros. en Super Mario 3D World. Nieuw in dit deel is onder andere dat spelers hellingen kunnen maken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik snap ook niet hoe sommige zoveel gevonden kunnen worden. Ik heb nu 5 levels online en de meest gespeelde was gisteren 20 keer. Dat is tegenover de populairste van 400.000 niks. Hoe kan zo’n level zoveel gevonden worden. Ik vraag me af wat ik mis doe in dat systeem. Niet dat ik zoveel gespeeld moet worden maar de balans tussen normaal en populair is wel heel vreemd, Daar moet een systeem in zitten dat je makkelijker gevonden word. Wel leuk spel, leuk om te maken, leuk om te spelen:

0
test

@watashi wa maurice desu. Ik denk dat populaire streamers makkelijker hun builds kunnen delen met een grote groep en daarom zoveel plays hebben.

0
test

Het hangt volgens mij ook af van de boo's en likes die je level krijgt. Ik merk bij een level van mij dat al een aantal likes heeft gekregen veel meer wordt gespeeld dan een level die dat niet heeft. Alsof het level even op gang moet komen en vervolgens steeds vaker random voorbij komt bij andere. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat hij leuk is en haalbaar, des te groter de kans dat hij wordt getipt door andere.

0

Aanbevolen voor jou