Super Mario Bros. krijgt speciaal logo ter ere van 25-jarig jubileum | Gamer.nl

Super Mario Bros. krijgt speciaal logo ter ere van 25-jarig jubileum | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Nintendo kan het logo gebruiken voor verschillende producten, waaronder in een remake van het in 1993 verschenen Super Mario All-Stars, dat in oktober in Japan voor de Nintendo Wii verschijnt. Het is niet bekend of deze remake ook buiten Japan uitkomt.

Super Mario Bros. kwam oorspronkelijk op de eerste echte spelcomputer van Nintendo uit, het Nintendo Entertainment System (NES). De platformer draait om de Italiaanse loodgieter Mario, die zijn geliefde prinses moet redden uit de klauwen van de slechte dinosaursu Bowser. Het spel is met meer dan veertig miljoen verkochte exemplaren de op één na best verkochte titel aller tijden. Alleen Wii Sports, dat in 2006 verscheen, is daar overheen gegaan met meer dan zestig miljoen verkochte exemplaren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou