Super Mario-film uitgesteld naar voorjaar van 2023

Super Mario-film uitgesteld naar voorjaar van 2023

De animatiefilm gebaseerd op Super Mario is uitgesteld naar het voorjaar van 2023.

Dat heeft Nintendo's Shigeru Miyamoto, de bedenker van Mario, laten weten op Twitter. De film had eigenlijk eind dit jaar in de bioscoop moeten draaien, maar komt nu op 7 april 2023 in Noord-Amerika en 28 april in Japan uit. Hoewel een Europese releasedatum niet wordt genoemd, is het waarschijnlijk dat de film hier rond dezelfde tijd in de bioscoop draait.

Er wordt daarbij geen reden gegeven voor het uitstel. "Mijn welgemeende verontschuldigingen, maar ik beloof dat dit de moeite van het wachten waard wordt", aldus Miyamoto.

Vorig jaar werd al aangekondigd dat Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, Jurassic World, Parks and Recreation) de stem van Mario inspreekt. Jack Black verleent zijn stem aan Bowser, Seth Rogen aan Donkey Kong, Anna Taylor-Joy (Queen's Gambit) aan Princess Peach en Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) aan Luigi. Verder spreekt Keegan-Michael Key de stem in van Toad, Kevin Michael Richardson de stem van Kamek, Fred Armisen de stem van Cranky Kong en Sebastian Maniscalco de stem van Spike.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd, denk dat ik em sowieso ga kijken. Film van The Legend of Zelda zie ik ook wel zitten, alleen lijkt het me best lastig om een film te maken waar de hoofdrolspeler niets zegt :)

0
test

@-JK- Mario zegt uiteindelijk zet zoveel in de meeste van zijn spellen. Buiten een paar one-liners om dan. Al snap ik de opinie wel, zelfs in BOTW blijft Link monddood.

0
test

@-JK- Ik zou het als filmmaker wel als een uitdaging zien om een geloofwaardig hoofdpersonage neer te zetten dat nauwelijks of niet spreekt. Communicatie is zoveel meer dan stem alleen, dat hebben vele andere karakters (WALL-E) al laten zien.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou