Super Mario Bros. 2 en Kirby's Adventure deze maand naar Switch Online

Super Mario Bros. 2 en Kirby's Adventure deze maand naar Switch Online

Switch Online-abonnees kunnen vanaf 13 februari aan de slag met de klassieke NES-games Super Mario Bros. 2 en Kirby's Adventure.

De games worden toegevoegd aan de Nintendo Switch Online - Nintendo Entertainment System-service, waarop diverse NES-games staan die Switch Online-leden zonder verdere kosten kunnen spelen.

Beide games zijn voor de meeste Nintendo-fans bekende kost. Super Mario Bros. 2 is bijvoorbeeld niet het échte vervolg op Super Mario Bros. In Japan werd de game uitgebracht als Doki Doki Panic, een spel ongerelateerd aan Mario, maar in het westen werd het spel aangepast om er een Mario-game van te maken. Het Japanse Super Mario Bros. 2 kwam later in het westen beschikbaar als The Lost Levels.

Vorige maand voegde Nintendo nog Zelda 2 en Blaster Master toe aan de maandelijks groeiende NES line-up. Het is niet bekend of er ook games van andere consoles naar de service komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

2 bekende spellen inderdaad maar wel 2 spellen die de hands des tijds heel netjes hebben doorstaan. Desalniettemin leuk om nogmaals te spelen.

0
test

Kirby's adventure is een van mijn favoriete platformers allertijden.

0

Aanbevolen voor jou