Gerucht: Super Mario 3D World voor Switch mogelijk gelekt bij retailer

Gerucht: Super Mario 3D World voor Switch mogelijk gelekt bij retailer

Super Mario 3D World, de Mario-game die in 2013 voor Wii U verscheen, heeft een pagina gekregen bij winkelketen Best Buy. De ontdekking werd door gedeeld op Twitter.

De pagina is nog niet geactiveerd, maar is in de data van de website gevonden. De port staat erop met een prijs van 60 dollar en er staat geen releasedatum bij. Best Buy heeft alleen niet de beste resultaten als het gaat om ‘gelekte’ verkooppagina’s. Eerder verschenen er pagina's voor The Metroid Prime Trilogy en Persona 5 voor de Nintendo waar tot nu toe niets over bekend is gemaakt. De tweet met de verkooppagina is hieronder te bekijken.

De pagina moet dus voorlopig met een korreltje zout genomen worden. De Twitter-gebruiker Wario64, die vaak goede voorspellingen maakt, geeft aan dat gezien de geruchten over verschillende Mario-remakes die eraan zitten te komen voor het 35-jarig jubileum van Super Mario, het logisch is dat deze game ook een remake gaat krijgen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Metroid Prime Trilogy was ook op deze manier geleaked. Neem het dus met een grote korrel zout.

0

Ik denk dat de Prime Trilogy ook nog op de plank ligt en is uitgesteld n.a.v. uitstel Prime 4. Deze verwacht ik nog steeds :)

0

Aanbevolen voor jou