Super Mario 3D All-Stars krijgt inverted camera-optie

Super Mario 3D All-Stars krijgt inverted camera-optie

Nintendo brengt volgende maand een patch uit voor Super Mario 3D All-Stars waarmee de optie wordt toegevoegd voor een inverted camerabesturing.

De optie voor een inverted camera ontbreekt op dit moment aan de collectie, tot ongenoegen van veel spelers die gewend zijn om de camera op die manier te besturen. Inverted betekent dat de camera naar beneden toegaat wanneer spelers de analoge stick omhoog duwen, en de camera naar boven gaat wanneer spelers omlaag duwen.

Versie 1.1.0 van de game komt op 17 november uit en voegt deze optie toe. Nintendo kondigde dat vandaag aan via het Japanse Twitter-account dat in het leven is geroepen om de verjaardag van Mario te vieren. Het is niet bekend welke andere wijzigingen of toevoegingen er in de patch zitten.

In de Switch-collectie zitten drie klassieke Mario-platformers: Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. Super Mario 64 draait zowel docked op televisie als op het Switch-scherm zelf in 720p. Daarbij is het spel alleen in een 4:3-verhouding speelbaar. Zowel Super Mario Sunshine als Super Mario Galaxy draaien in 720p op het Switch-scherm en in 1080p op televisie. Beide games zijn in breedbeeld speelbaar.Super Mario 3D All-Stars is na maart 2021 niet meer officieel verkrijgbaar. Geïnteresseerden moeten er dus tijdig bij zijn.

Super Mario Sunshine

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wow wat een update! Dat is een regeltje bijvoegen in de code van de game :P

0

@Mmo-veteran schijnt dat de update alleen te downloaden is op 17 november om 17:17 en daarna niet meer 😂

0
test

Goh dit is een hele belangrijke update hoor, vooral voor in Mario Sunshine. Om dat de camera nog steeds slecht was speelde ik alleen maar Mario Galaxy en Mario 64 hopen dat de Flud nu ook beter bestuurd... Maar waarom pas op 17 november? zijn ze zo druk bezig met Pikmin 4 en Metroid 4!?.

0

Aanbevolen voor jou