Super Lucky's Tale, Spyro en Alien Isolation komen naar Switch

Super Lucky's Tale, Spyro en Alien Isolation komen naar Switch

Een sizzle reel in de Nintendo Direct toonde diverse nog niet eerder aangekondigde third party-games voor de Switch.

Zo werd de 3D-platformer Super Lucky's Tale getoond, dat voorheen alleen op pc en Xbox One beschikbaar was. Het spel verschijnt deze herfst op de Switch.

Ook de horrorgame Alien Isolation, waarin spelers moeten zien te overleven op een ruimteschip met een Xenomorph, komt naar de console. De game moet ergens dit jaar beschikbaar komen op de Switch.

Spyro: Reignited Trilogy komt ook naar de console. De game komt op 3 september uit en is nu al verkrijgbaar op Xbox One en PS4. Eerdere geruchten over een Switch-versie van de rpg Ni No Kuni blijken ook te kloppen, het spel verschijnt op 20 september.

Verder zitten er andere third party-games die al eerder waren aangekondigd in de sizzle reel, waaronder Doom Eternal, The Elder Scrolls Blades en The Sinking City.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Alien Isolation, no shit. Jammer dat ik 'm al gespeeld heb. Enige reden dat ik dat nog eens zal doen is als 'ie te spelen is in VR.

0
test

@clandestine666 Jij liever dan ik. Never nooit dat ik die in VR durf te spelen. Vond het op de PS4 al nauwelijks te doen 😂

0
test

@Sander999 Grow a pair, boy! :P

0
test

Nice! Spyro op de switch!

0
test

@Paxopoxo Perfect voor de switch! :) Zag ook dat Spyro op de PC word gereleased op dezelfde dag op steam! https://store.steampowered.com/app/996580/Spyro_Reignited_Trilogy/

0

Aanbevolen voor jou