Nieuws

‘Super gewelddadige’ Castlevania-serie in de maak

Van de studio achter Adventure Time en The Fairly OddParents

Geschreven door Redactie Filmfan op
Er komt een gewelddadige (mini-)animatieserie van Castlevania, meldt Adi Shankar (Dredd, The Punisher: Dirty Laundry) op Facebook. De producer zegt daarnaast dat de nieuwe adaptatie van het verhaal over de Belmont familie het vampiergenre op zijn kop gaat zetten.

De serie wordt ontwikkeld door Fred Seiberts animatiestudio Frederator; het team achter Adventure Time en The Fairly OddParents. De studio heeft de complete filmrechten gekregen van Konami. De vormgeving is beïnvloed door onder andere de Japanse hits Akira en Ghost in the Shell, meldt producer Adi Shankar in gesprek met Collider.

Het verhaal van de Castlevania miniserie zal gebaseerd zijn op Castlevania III: Dracula’s Curse, de  game die in 1989 voor het eerst het licht zag in Japan. Deze game draait om Trevor Belmont, die de zogenaamde Vampire Killer hanteert: een legendarische zweep die al tijden eigendom van zijn familie is. Trevor wordt in deze game bijgestaan door de magiër Sypha Belnades, piraat Grant Danasty en de zoon van Dracula: Alucard – een zogenaamde Dhampir, een kruising tussen mens en vampier. 

Wanneer de productie van de Castlevania-miniserie gaat beginnen is nog onduidelijk, en ook is er nog niet bekend gemaakt waar en wanneer de serie precies te zien zal zijn. 

Door Filmfan

Bron: Collider

Dit artikel delen:

Lees meer

Klassieke Bethesda-games nu verkrijgbaar op GOG Win Zombi voor PS4, Xbox One of pc
3

Reacties op: ‘Super gewelddadige’ Castlevania-serie in de maak

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Dtroubles

  • 26 augustus 2015 14:56
  Ik kan niet wachten, ik heb altijd al een zwak gehad voor de Castlevania games!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Baukereg

  • 26 augustus 2015 16:44
  Deze serie is inmiddels zoveel geweld aangedaan dat het me inmiddels geen drol meer kan schelen wat voor bullcrap ze uitgeven. Mijn hoop ligt bij Bloodstained en Death's Gambit.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Elvy-baby

  • 28 augustus 2015 20:14
  Zou liever zien dat er wat meer aandacht was voor het verhaal, in plaats van alleen het gewelddadige. Voor dàt aspect heb je toch de naam Castlevania niet nodig? :/

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.