‘Super gewelddadige’ Castlevania-serie in de maak | Gamer.nl

‘Super gewelddadige’ Castlevania-serie in de maak | Gamer.nl

Er komt een gewelddadige (mini-)animatieserie van Castlevania, meldt Adi Shankar (Dredd, The Punisher: Dirty Laundry) op Facebook. De producer zegt daarnaast dat de nieuwe adaptatie van het verhaal over de Belmont familie het vampiergenre op zijn kop gaat zetten.

De serie wordt ontwikkeld door Fred Seiberts animatiestudio Frederator; het team achter Adventure Time en The Fairly OddParents. De studio heeft de complete filmrechten gekregen van Konami. De vormgeving is beïnvloed door onder andere de Japanse hits Akira en Ghost in the Shell, meldt producer Adi Shankar in gesprek met Collider.

Het verhaal van de Castlevania miniserie zal gebaseerd zijn op Castlevania III: Dracula’s Curse, de  game die in 1989 voor het eerst het licht zag in Japan. Deze game draait om Trevor Belmont, die de zogenaamde Vampire Killer hanteert: een legendarische zweep die al tijden eigendom van zijn familie is. Trevor wordt in deze game bijgestaan door de magiër Sypha Belnades, piraat Grant Danasty en de zoon van Dracula: Alucard – een zogenaamde Dhampir, een kruising tu en mens en vampier. 

Wanneer de productie van de Castlevania-miniserie gaat beginnen is nog onduidelijk, en ook is er nog niet bekend gemaakt waar en wanneer de serie precies te zien zal zijn. 

Door Filmfan

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou