Summer Games Done Quick 2020 haalt 1,9 miljoen euro op

Summer Games Done Quick 2020 haalt 1,9 miljoen euro op

Summer Games Done Quick heeft vorige week 2,3 miljoen dollar - omgerekend zo'n 1,9 miljoen euro - opgehaald.

Het bedrag wordt overgemaakt naar Artsen Zonder Grenzen, dat zich inzet voor het leveren van medische hulp aan mensen die getroffen zijn door oorlogen, rampen en epidemieën.

Het opgehaalde bedrag is minder hoog dan tijdens de twee voorgaande edities. In de zomer van 2019 en de winter van 2020 werd beide keren meer dan 3 miljoen dollar opgehaald. De meest recente editie werd echter volledig online gehouden, in verband met het coronavirus.

Tijdens Summer Games Done Quick werden er weer een hoop games zo snel mogelijk uitgespeeld, waaronderHollow Knight, Zelda: Ocarina of Time, Demon's Souls, Metal Gear Solid, The Witcher 3: Wild Hunt, Jet Set Radio, Splatoon, The Last of Us, Sonic Heroes, Doom 64, Baba is You, Super Monkey Ball 2, Metroid Fusion en Final Fantasy 7 Remake. Via

Watch on YouTube

zijn de speedruns terug te zien.

De volgende evenementen van GDQ zijn Fleet Fatales van 15 tot en met 21 november en Awesome Games Done Quick 2021 van 3 tot en met 10 januari.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Pump it up van happy feet, een run die echt de moeite is om terug te kijken. Heb veel goede runs gezien maar die was awesome

0
test

Was weer zeer vermakelijk om te kijken. Ik vond met name de trackmania speedrun inclusief de bijbehorende shortcut showcase ontzettend vermakelijk.

0

Aanbevolen voor jou