Nieuws

Summer Game Fest-showcase wordt op 9 juni gehouden

Drie dagen voor de presentatie van Microsoft en Bethesda

Geschreven door Michel Musters op
Op 9 juni wordt de Kick Off Live-show van Summer Game Fest gehouden.

Dat heeft organisator Geoff Keighley aangekondigd. De show wordt om 20:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden en moet "gigantische nieuwe game-aankondigingen, wereldpremières en speciale gasten" bevatten.

Summer Game Fest, dat door The Game Awards-organisator Geoff Keighley wordt georganiseerd, werd in 2020 voor het eerst gehouden toen E3 ook niet doorging. Toen werden aankondigingen verspreid over heel de zomer onthuld. In 2021 begon het evenement echter met een show genaamd Kick Off Live, dat met allerlei aankondigingen en trailers van games vergelijkbaar is met andere soortgelijke presentaties, zoals The Game Awards en de Gamescom: Opening Night Live-show. Deze show gaat dit jaar dus ook weer door.

Keighley heeft daarnaast ook een samenwerking met IMAX aangekondigd waardoor mensen in de Verenigde Staten Summer Game Fest en The Game Awards - dat in december wordt gehouden - in IMAX-bioscopen kunnen bekijken.

E3 gaat dit jaar niet door, maar langzaam maar zeker worden toch diverse presentaties aangekondigd voor het weekend waarin normaliter E3 wordt gehouden. Naast de net genoemde Summer Game Fest-show op donderdag, wordt op zondag 12 juni de livestream van Microsoft en Bethesda uitgezonden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Prey is komende week gratis beschikbaar via Epic Games Store Fortnite gratis speelbaar via Xbox Cloud Gaming
0

Reacties op: Summer Game Fest-showcase wordt op 9 juni gehouden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.