Summer Game Fest-show bevat nieuwe beelden van Gotham Knights

Summer Game Fest-show bevat nieuwe beelden van Gotham Knights

Gotham Knights wordt getoond tijdens de aankomende Kick Off Live-show van Summer Game Fest.

Dat maakte organisator en presentator Geoff Keighley via social media bekend. Wat kijkers precies kunnen verwachten is niet duidelijk, maar het is waarschijnlijk dat het om een nieuwe trailer van de game gaat. De Summer Game Fest Kick Off Live-show wordt op 9 juni om 20:00 uur uitgezonden. 

In Gotham Knights kruipen spelers in de huid van Nightwing, Red Hood, Robin en Batgirl, kort na de dood van een belangrijk figuur in Gotham. De game moet een dynamische en interactieve open wereld krijgen waar bekende schurken als de Court of Owls in huisvesten. Het spel komt op 25 oktober uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gisteren nog een video van YongYea zitten kijken over de game. Hij vergelijkt de game met beelden met bijvoorbeeld de Red Hood Gameplay uit Arkham Knight. Heel snel wordt pijnlijk duidelijk hoe traag en vooral floaty de combat in Gotham Knights is. Vijanden staan zo ver uit elkaar dat je character vaak meters over de grond schuift zonder animatie voordat hij zijn aanval inzet. Ik heb nog steeds zin in deze game, maar stel mijn verwachtingen wel bij. Vooral omdat de release date al zo snel is.

0

Aanbevolen voor jou