Nieuws

Summer Game Fest-liveshow wordt op 8 juni 2023 gehouden

Ditmaal voor een live publiek

Geschreven door Michel Musters op
Summer Game Fest keert in 2023 weer terug. De Summer Game Fest Kick Off Live-show wordt op 8 juni gehouden.

Summer Game Fest ontstond een paar jaar geleden ter vervanging van E3. Het kan gezien worden als een overkoepelende naam voor allerlei digitale evenementen en aankondigingen van uitgevers. Hoewel E3 komend jaar volgens de organisatie weer wordt gehouden, gaat organisator Geoff Keighley gewoon door met Summer Game Fest.

Zoals gebruikelijk wordt het evenement begonnen met een show vol met aankondigingen, vergelijkbaar met Keighley's Gamescom-show of het aankomende The Game Awards. Ditmaal wordt Summer Game Fest Kick Off Live voor het eerst met een aanwezig publiek gehouden in het YouTube Theater te Hollywood Park.

Keighley: "Zoals jullie gewend zijn bevat de show talloze spannende aankondigingen van ontwikkelaars die de game-industrie voortstuwen. Ook zullen we wederom de digitale evenementen van andere uitgevers uitlichten en demo's aanbieden. Meer wordt de komende maanden aangekondigd."

Zoals gezegd moet E3 komend jaar echter ook weer gehouden worden. De gamebeurs wordt van 13 tot en met 16 juni georganiseerd, voor het eerst in jaren ook weer fysiek.

Dit artikel delen:

Lees meer

De 10 beste PS5-games Neon White vanaf 13 december op PlayStation-consoles verkrijgbaar
1

Reacties op: Summer Game Fest-liveshow wordt op 8 juni 2023 gehouden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Snoop213

    • 2 december 2022 12:02
    Gezien de afgelopen gamefest kunnen wij als gamer beter iets anders doen met onze tijd dan deze show volgen. Want grote partijen neem de summer game fest niet serieus en houden rond dezelfde tijd meestal een eigen presentaties. En hij heeft het over spannende aankondigingen nou die waren er bij summer game fest dit jaar nauwelijks te vinden.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.