Nieuws
Summer Game Fest

Summer Game Fest begint weer met een Kick Off Live-show

Vorig jaar werd de Kick Off Live-show voor het eerst gehouden

Geschreven door Michel Musters op
Net als vorig jaar moet het begin van Summer Game Fest worden ingeluid met een Kick Off Live-show.

Dat valt te lezen in de FAQ op de officiële website van het evenement. De website werd gisteravond met nieuwe informatie geüpdatet nadat bekend werd gemaakt dat E3 dit jaar zowel fysiek als digitaal niet doorgaat.

Summer Game Fest, dat door The Game Awards-organisator Geoff Keighley wordt georganiseerd, werd in 2020 voor het eerst gehouden toen E3 ook niet doorging. Toen werden aankondigingen verspreid over heel de zomer onthuld. 

In 2021 begon het evenement echter met een show genaamd Kick Off Live, dat met allerlei aankondigingen en trailers van games vergelijkbaar is met andere soortgelijke presentaties, zoals The Game Awards en de Gamescom: Opening Night Live-show. 

Volgens de FAQ moet er dit jaar dus een soortgelijke openingsshow worden gehouden, al is er nog geen datum bekend. In de FAQ staat ook dat de show wordt opgevolgd met diverse andere presentaties van "uitgevers en platforms".

Dit artikel delen:

Lees meer

De gratis Epic Games Store-games van volgende week zijn bekend Hyper Light Drifter-vervolg Hyper Light Breaker aangekondigd
1

Reacties op: Summer Game Fest begint weer met een Kick Off Live-show

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Snoop213

    • 1 april 2022 11:35
    Hopelijk beter dan de vorige. De game awards waren wel redelijk. Maar alle andere shows zijn echt qua content heel erg matig

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.