Suikoden-maker staat open voor nieuw deel

Suikoden-maker staat open voor nieuw deel

Suikoden-maker Yoshitaka Murayama staat open om een nieuw deel in de franchise te ontwikkelen. Dat laat hij weten aan href="https://nintendoeverything.com/suikoden-creator-would-be-open-to-revisiting-the-series/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Nintendo Everything</a>.

"Ik had ontzettend veel geluk dat ik aan Suikoden mag werken", zegt Murayama. "Ik zal altijd van die serie houden, maar dat is niet iets waar ik geen controle over heb. Waar ik honderd procent controle heb, is Eiyuden.

Dat gezegd hebbende, natuurlijk zou ik graag werken aan een nieuwe Suikoden-game als de kans zich voordoet. Voor nu heeft Eiyuden Chronicle echter al mijn aandacht als het volgende hoofdstuk van mijn leven."

Suikoden verscheen in 1995 voor het eerst op de PlaysStation. De Japanse rpg staat bekend om het concept waarbij spelers 108 personages rekruteren gedurende het verhaal.

Eiyuden Chronicle betreft het volgende project van Yoshitaka Murayama, dat hij samen met Suikoden-veteraan Junko Kawano ontwikkelt. Deze zomer verdiende de game genoeg geld op Kickstarter voor de productie voor de 'ode aan klassieke jrpg's uit de PlayStation-tijd'. De game zou daarnaast een uitgebreide cast met honderd helden bevatten.

De game staat gepland om in 2022 op pc te verschijnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een fantastische franchise, althans tot en met deel 3. Er is nog een heel goed deel op de ds uitgekomen, Tierkries geloof ik, maar vond de Suikoden tactics niet zo best.ik kijk dan ook enorm uit naar Eiyuden al meende ik dat die ook op consoles uit kwam.

0

Aanbevolen voor jou