'Suicide Squad-game geannuleerd om focus bij Batman te leggen' | Gamer.nl

'Suicide Squad-game geannuleerd om focus bij Batman te leggen' | Gamer.nl

Volgens berichten is een game gebaseerd op Suicide Squad geannuleerd. In plaats hiervan vestigt de Warner Bros. studio in Montreal zich op een aankomende Batman-game.

De berichten komen van website Kotaku. Zij claimen van drie mensen dichtbij de studio te hebben gehoord. Volgens hen was de Suicide Squad-game begin deze maand geannuleerd. De game gebaseerd op de stripboeken was nooit officieel bevestigd. Wel verschenen Suicide Squad-personages meerdere keren in de Arkham-games en werd ernaar gehint in de spin-off Arkham Origins: Blackgate. Kotaku meldt dat het om een co-op game ging, die het management van Warner Bros. niet wist te overtuigen.

De focus van de studio ligt volgens het artikel nu bij een nieuwe Batman-game. Deze titel moet draaien om Damian Wayne, zoon van Bruce Wayne. Het plan van Warner Bros. was volgens Kotaku om de nieuwe Batman-game begin deze maand te onthullen, maar dat is niet gebeurd. Wanneer we nieuwe informatie kunnen verwachten over de nieuwste game met de vleermuisman is nog onbekend.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou