Suda51 wil Ryan Gosling in de hoofdrol van een No More Heroes-film

Suda51 wil Ryan Gosling in de hoofdrol van een No More Heroes-film

No More Heroes-bedenker Goichi 'Suda51' Suda zou graag zien dat Ryan Gosling de rol van Travis Touchdown speelt, mocht No More Heroes ooit verfilmd worden.

Dat meldt de ontwikkelaar in een interview met Shacknews. De baas van Grasshopper Manufacture werd gevraagd wie hij graag in de rol van Travis zou zien in een hypothetische verfilming van No More Heroes. "Ik zou waarschijnlijk voor Ryan Gosling gaan."

Suda meldt ook wie de film zou moeten regisseren. "Qua regisseur zou ik James Gunn kiezen. Als het een Japanse regisseur moet zijn, zou ik voor Takashi Miike gaan." Suda heeft met beide heren eerder samengewerkt. Gunn - bekend van Guardians of the Galaxy en The Suicide Squad - schreef mee aan Suda's game Lollypop Chainsaw, terwijl Miike - bekend van cultklassiekers als Ichi the Killer - als het personage Miike in No More Heroes 2 voorkomt. Miike zat ook in het derde deel van de reeks, maar werd daar door iemand anders van stem voorzien.

No More Heroes 3 kwam vorig jaar uit op Nintendo Switch, maar komt deze herfst ook naar PlayStation, Xbox en pc. Volgens Suda moet dit het laatst deel in de No More Heroes-reeks zijn. Van een verfilming is vooralsnog geen sprake.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Takashi Miike zou elke film op aarde moeten regisseren.. wat een mafkees is dat!

0

Aanbevolen voor jou