Suda51 werkt aan Kinect-game over kwaadaardig pretpark | Gamer.nl

Suda51 werkt aan Kinect-game over kwaadaardig pretpark | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers bevinden zich in een "kwaadaardig pretpark vol met bizarre, geflipte wezens" en moeten hierin zien te overleven, zo wist Microsoft te melden tijdens een persconferentie op de Tokyo Game Show afgelopen nacht. "In Codename D ben je de controller en voer je vernietigende aanvallen uit om objecten en wezens te doden."

Het bedrijf had Suda51 gevraagd om een Kinect-titel te ontwikkelen voor de hardcore doelgroep met een punk-uitstraling, die ook geschikt is voor mainstream gamers.  "Ik wilde al jaren met Microsoft samenwerken. Het duurde erg lang voor dit daadwerkelijk gebeurde, het was alsof we eerst een flinke tijd aan het daten waren. Maar we kunnen goed met elkaar overweg, zo houden we allebei van David Bowie", aldus Suda51 over de samenwerking.

De Kinect-titel van Suda51 moet ergens volgend jaar op Xbox 360 verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou