Subnautica, Hades, Manifold Garden en meer komen naar Switch

Subnautica, Hades, Manifold Garden en meer komen naar Switch

Tijdens de Indie World-presentatie gisteren zijn er diverse indiegames voor Switch aangekondigd, waaronder Subnautica, Hades en Manifold Garden.

Zo brengt Supergiant Games - bekend van Bastion en Transistor - zijn roguelike dungeon crawler Hades deze herfst naar Switch. De game is al geruime tijd als Early Access-titel op pc beschikbaar en krijgt ook cross-saves met de pc-versie. In de game moet de onsterfelijke prins van de onderwereld ontsnappen uit de hel.

Watch on YouTube

Het populaire Subnautica, dat eerder al op andere consoles en pc verscheen, komt in 2021 naar Switch. In Subnautica verkennen spelers een aquatische planeet. Spelers beginnen in een vrij rustig rif, maar moeten die uiteindelijk verlaten en het onbekende verkennen. Het vervolg, Below Zero, verschijnt dan ook op de Switch.

Watch on YouTube

Ook de geprezen indiegame Manifold Garden is sinds gisteren verkrijgbaar voor Switch (en PlayStation 4 en Xbox One). De game is een first-person puzzelgame gebaseerd op kunstwerken van MC Escher en ontwikkeld door William Chyr. Het spel speelt zich af in een universum met een andere set fysieke wetten waar de speler zwaartekracht manipuleert en muren in vloeren kan laten veranderen. Eerder gooide het spel al hoge ogen op pc en Apple Arcade.

Watch on YouTube

Andere games die in de Indie World-presentatie voorkwamen en naar Switch komen, zijn onder andere Hypnospace Outlaw, Grindstone, Torchlight 3, Garden Story, Takeshi and Hiroshi, Raji: An Ancient Epic, Bear and Breakfast, A Short Hike, Evergate, Card Shark, Grindstone, Gonner 2 en She Dreams Elsewhere. De complete presentatie kan hieronder bekeken worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hades ziet er wel tof uit. Moet wel ff zeiken want de Grieken hadden geen hel zoals Wij die kennen.

0

Aanbevolen voor jou