Stuur Nederlands beste Quake 4 speler naar WCG finale | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Iedereen die een beetje intere e heeft in eSports weet dat aanstaande donderdag de finales van de Nederlandse voorrondes van de World Cyber Games worden gehouden. Opvallend was dat er geen shooter aangekondigd was voor de World Cyber Games terwijl dit de voorgaande jaren altijd wel het geval was met Unreal Tournament.

De internationale organisatie van de World Cyber Games zag dit gemis ook in en heeft besloten alsnog Quake 4 toe te voegen aan het toernooi. Omdat in de meeste landen de voorrondes al zijn gespeeld is er gekozen voor het opstellen van een lijst van 20 kandidaten waarvan 8 kans maken om naar de wereldwijde WCG finales af te reizen in oktober in Monza.

Bij deze kandidaten zit ook een Nederlandse Quake 4 speler, Ivo "Forever" Lindhout. Hij is in de afgelopen maanden bijzonder snel gegroeid en gooit hoge ogen op toernooien. Zo had niemand, zelfs hij niet, verwacht derde te worden op de Electronic Sports World Cup in mei in Parijs. Inmiddels is Forever een speler geworden die meetelt in de wereld van eSports.

Om ervoor te zorgen dat Ivo "Forever" Lindhout naar de finales in de World Cyber Games in Italie kan dient er gestemd te worden. Dit kan hier. Ja, je moet je even registreren (alleen mailadres en code overtikken) maar dat heb je toch wel over voor gamend Oranje?!Help Ivo "Forever" Lindhout naar WCG!
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou